Firmaprofil:

Heges Systue driver sin virksomhet på Konnerud i Drammen.

Eier er Hege Bolstad.

Har over 30 års erfaring innenfor skredder-virksomhet og konfeksjon.
Arbeider først og fremst innenfor skredder og konfeksjon
og kan tilby et bredt spekter av ulike kreasjoner.

Firmaet har lang erfaring innenfor ulike leveranser,
alt fra selskapsantrekk til ordinære reparasjoner av arbeidsklær, omsøm, skifte glidelåser i bukser og jakker, barneklær, m.m. Alt i søm. Brodering og montering av bunader og omsøm av alle bunader. 

Ettersom bunaden er et plagg som varer i flere generasjoner, sier det seg selv at det ofte er behov for forandringer av bunad. Det er viktig at denne type forandringer blir gjort nøyaktig og fagmessig med de rette matrialene så blir bunaden som ny. Spa for bunader. 
Bestille alt sølv til din bunad hos Heges Systue.

Jeg arbeider for private og næringsdrivende, og er i stand til å løse mange forskjellige oppgaver, ring for en hyggelig prat.

Vi kan bestille bunad sølv til alle bunader.Sølv til bunader fra hele Norge. 

Ta kontakt for å bestille sølv til din bunad. Dere kan få en pakke pris når du bestiller mere. Dame og Herre. Alle sølv knapper.

Sølv til bunader fra hele Norge.

 Bunadsølv til Askøy, Aust-Agder, Bardu-Målselv, Bergen, Dovre /Rondastakken, Fana, Flesberg og Skjælingsdrakta, Follo, Graffer, Gudbrandsdalen

Hallingdal, Hardanger, Hedmark, Landingsdrakt, Lofoten, Lundeby, Meldal, Namdal, Nedre Buskerud, Nord Trøndelag, Nordfjord, Nordhordland, Nordland, Numedal, Nordmøre, Ringerike, Rogaland, Rogaland Gravert, Rogaland Støypt, Romsdal, Sogn, Sotra, Romsdal Rekonstruert,  Sunnfjord, Sunnhordland, Sunnmøre, Telemark, Troms, Trønderbunad, Valdres, Vest-Agder, Vest-Oppland, Vestfold, Voss, Østerdal, Østfold.

Når du bestiller din bunad hos oss får du en god pakke pris (brodering, montering og sølv).

Nedre Buskerud Bunaden (med sølv).